Over ons

Wij zijn importeur van diverse elektronica, vooral gespecialiseerd in digitale LCD schermen, die verkrijgbaar zijn voor diverse toepassingen. Bijvoorbeeld een video instructie ter ondersteuning van een product of Touchscreen toepassingen om de klant gemakkelijk en snel van informatie te voorzien.

Onze producten komen veelal uit het Verre Oosten, waar wij reeds ruim 10 jaar ervaring in hebben. JamiePro is opgericht in 2007 en is gestart met het importeren van promotionele gadgets, zoals USB Sticks, MP3 players Digitale PhotoFrames etcetera. Deze steeds vernieuwende producten worden nog steeds gevoerd door onze promotionele tak. De interactieve digitale tak focust zich op het leveren van diverse digitale presentatie mogelijkheden om de consumenten te informeren en te inspireren.

In een wereld van digitalisering is het belangrijk om de juiste producten te vinden voor onze klanten. Kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid vinden wij hierbij zeer belangrijk. Het bezoeken van leveranciers en hun fabrieken is belangrijk om een juiste afstemming te krijgen tussen de vraag uit de markt en wat de mogelijkheden zijn op productie niveau.

Zo doen wij veelal in samenspraak met onze klant en de fabriek bepaalde aanpassingen aan een bepaald product, waardoor de klant enorm geholpen is in het verdere verloop van zijn of haar project. Het leveren van goede service en het meedenken met de klant om de producten optimaal te kunnen leveren zijn voor ons zeer belangrijk.